Det kan bli vanskelig å få tak i den rimeligste iPhonen ved lansering.
Dette skal være den rimelige iPhonen med LCD-panel.

Annonse


Det kan bli vanskelig å få tak i den rimeligste iPhonen ved lansering

Nå er det ikke mer enn to dager til Apple offisielt skal vise frem de nye iPhonene, som vi allerede vet mye om, men ikke alt. Bloomberg skriver i dag at den rimeligste iPhonen, den på 6,1 tommer, får en noe begrenset lansering.

Produksjonsutfordringer

Ifølge nyhetsmediet har det oppstått produksjonsutfordringer med denne modellen som har et LCD-panel – de to andre har OLED. Problemet skal være å feste bakbelysningen til LCD-panelet, noe som hevdes å være et hinder i produksjonen.

Nylig skrev vi at navnet på denne iPhonen blir iPhone XC, men Bloombergs kilde sier at Apple også har vurdert å kalle enheten iPhone Xr. På onsdag får vi vite hva valget falt på.

Dette vet vi

Frem til det kan det være greit å kalle den tredje iPhone for bare iPhone 6,1. Hvis rapportene stemmer blir dette en rimeligere variant med LCD-panel med iPhone X-liknende design. Det vil si svært smale rammer og et mobilhakk, der Face ID-sensorene sitter, øverst på skjermen.

Annonse


Denne modellen drives trolig av den kommende A12-prosessoren til Apple, men vil ha mindre minne enn “iPhone XS” og “iPhone XS Plus”.

For å holde kostnadene nede, har Apple valgt en ramme i aluminium fremfor rustfritt stål som de to andre modellene vil ha.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse