Dette er nye iPhone Xs - lanseres 21. september - her er prisene
De tre nye iPhone-modellene lanseres 21. september: Xc, Xs og Xs Plus. Apples pressekonferanse avholdes førstekommende onsdag 19:00.

Annonse


Dette er nye iPhone XC – lanseres 21. september – her er prisene

Mobil-lekker Ben Geskin delte første et knippe bilder av iPhone Xs merket som dummies.

Vi har et godt inntrykk av hva Apple skal lansere

Som navnet tilsier er det ingenting å finne på innsiden – det er designet basert på lekkede designtegninger for å få et bedre inntrykk av hvordan enhetene føles i hånda.

Nå derimot, mener Geskin at dette faktisk ikke er “utstillingsmodeller”, men ekte vare som i prototyper av Apples billigste nye enhet (som det nå ryktes vil koste fra 850 dollar i USA, og derfor ta over for iPhone 8 – dette ryktet backes opp av China Mobile-lekkasjen under).

China Mobile: Lanseres 21. september

  • iPhone XS – 5,8″ – 1079 dollar – 9120 kroner
  • iPhone XS Plus 6,5″ – 1225 dollar – 10 300 kroner
  • iPhone XC 6,1″- 860 dollar – 7300 kroner

For å sammeligne med dagens modeller:

Annonse


  • iPhone 8 64GB koster 699 dollar
  • 8 Plus 64GB 799 dollar
  • iPhone X 64GB: 999 dollar

6,1, 5,8 og 6,5

For øvrig peker nå mer på at navnet på X-toppmodellen med en 6,5 tommer skjerm blir Xs Plus, og ikke Max som 9to5mac meldte etter først faktisk å ha lekket bildene av både Xs, Xs Plus og Apple Watch 4. Samtidig er det visstnok slik at det er nettopp den billigste 6,1-modellen med glassbakside, men aluminium i stedet for stål rundt kantene, blir hetende XS.

Xc-navnet gir mening da Apples forrige forsøk på “billigmobil” het iPhone 5C og hadde svakere innmat sammenlignet med 5S.

China Telecom har ikke bare lekket navnet, Xs Plus, men også at enheten får støtte for to SIM-kort (i hvert fall i Kina). Her ser du også et bilde av den.
China Telecom har ikke bare lekket navnet, Xs Plus, men også at enheten får støtte for to SIM-kort (i hvert fall i Kina). Her ser du også et bilde av den. (Ill.: Slashleaks)
Boksen til Xs-modellen bekrefter 64- og 256GB-lagring.
Boksen til Xs-modellen bekrefter 64- og 256GB-lagring. (Ill.: Slashleaks)

Nye farger

6,1 kommer i en rekke nye farger, som også var greia med 5C: rød, blå, oransje, grå og hvit. Skal du ha en av de langt dyrere X-modellene får dessverre ikke like stor kolleksjon farger, kun de kjente: sølv, space gray og gull.

Følg med når Apple avslører sine nye iPhone-modeller, og kanskje mer, klokka 19:00 her på ITavisen førstkommende onsdag.

Kilde:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse