Snart kan du kjøpe IMAX-sertifisert hjemmekino.
IMAX lanserer sertifiseringsprogrammet Enhanced.

Annonse


Snart kan du kjøpe IMAX-sertifisert hjemmekino

I går kveld norsk tid annonserte IMAX et nytt sertifiseringsprogram, kalt IMAX Enhanced, rettet mot forbrukere. Programmet er utviklet i samarbeid med intet mindre enn DTS.

IMAX Enhanced

Tanken bak er å sette et IMAX-stempel på TV-er, forsterkere, lydanlegg, projektorer og andre relaterte produkter som IMAX mener leverer bra nok bilde (4K/HDR) og lydkvalitet.

“Målet med IMAX Enhanced er å fjerne mysteriet og frustrasjonen fra kjøpsprosessen for å gjøre det enklere for kundene å identifisere innholdet med best kvalitet og forbrukerelektronikkprodukter som leverer best underholdningsopplevelse til hjemmet ditt”, skriver IMAX om sertifiseringsprogrammet på sine nettsider.

Sony er en av partnerne

Selskapet opplyser ikke om hva eller hvordan hvilke krav de stiller for å sertifisere produktene, men skriver at kundene skal være sikre på at sertifiserte enheter leverer “distinkte og fantastiske bilder med mer levende bilder, høyere kontrast og skarpere klarhet sammen med kraftig og oppslukende lyd”.

Annonse


Lanseringspartnere er Sony Electronics, Sony Pictures, Paramount Pictures og Sound United. IMAX skriver at de er på utkikk etter flere partnere.

 

Kilde:
IMAX Enhanced

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse