Apple Watch kan få noe mange har ventet på.
Apple Watch kan få alltid på-modus.

Annonse


Apple Watch kan få noe mange har ventet på

PatentlyApple har kommet over en patentsøknad fra Apple som avslører at selskapet jobber med en løsning for å forhindre innbrenning i skjermen. Dette kan åpne for en alltid på-modus for smartklokken.

Patent for å hindre innbrenning

Per nå er Apple Watch-skjermen avslått med mindre man aktiverer den, men flere brukere savner en modus der skjermen alltid er på og viser tiden. Flere av smartklokkekonkurrentene har hatt en slik funksjon i lang tid.

Et av problemene med dette er sjansen for innbrenning i OLED-panelet, noe Apple muligens har en løsning på. Fremfor å hindre dette direkte, forklarer Apple i patentet at de i stedet kan tilpasse lysstyrken og fargene på spesifikke deler av skjermen og dermed kompensere for den potensielle innbrenningen i skjermen.

Glem passord: Nå kan du logge på Microsoft-kontoen din med Apple Watch

Annonse


Fikk fart på spekulasjonene

Dette i seg selv betyr ikke at Apple Watch får en alltid på-modus, men det har i hvert fall fått fart på spekulasjonene om at Apple jobber med noe slikt. 9to5Mac siterer en Reddit-bruker som skriver:

“En løsning mot innbrenning = kanskje alltid på-modus? Jeg har lest at mange personer ønsker det. Jeg vil gå så langt å si at den er nummer én blant etterspurte funksjoner (basert på hva jeg har lest i innlegg og så videre).”

Et av ankepunktene med en skjerm som alltid er på, er at den drar ekstra mye tid. Apple Watch er ikke direkte kjent for å ha best batteritid av smartklokkene på markedet.

Savner du en alltid på-modus for Apple Watch?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse