Du må se langt etter VR-spilling på Xbox One.

Annonse


Microsofts Xbox VR-hodesett skulle utfordre PlayStation VR

CNET skriver denne uken at Microsoft jobbet med et VR-hodesett som skulle konkurrere med Sonys PlayStation VR, men Windows-utvikleren skrotet planene.

La planene på vent

Ifølge nettstedet ble planene droppet på et tidlig stadium av utviklingen. Microsoft jobbet med et enkelt VR-hodesett som skulle være på høyde med PlayStation VR. Skjermkvaliteten blir beskrevet som “god” av kildene CNET har snakket med, men ikke på høyde med Oculus Rift og HTC Vive.

Kildene, som har tilknytting til Microsoft, sier at selskapet nå har satt VR-planene på vent, og de skal ha informert partnerne sine om dette tidligere i år. Ifølge rapportene ønsker Microsoft heller å utvikle noe banebrytende med et slankere design og som muligens er trådløst, før de lanserer noe.

– Vi har ingen spesifikke planer

Microsoft har tidligere gjort det klart at Xbox One X er kraftig nok til VR-spilling, men uttalte tilbake i juni at de ikke har noen umiddelbare planer for det.

Annonse


– Vi har ingen spesifikke planer for Xbox-konsoller i virtuell eller blandet virkelighet, sa Microsofts chief marketing officer of gaming, Mike Nichols, til Gamesindustr.biz i juni.

Han la til at PC trolig er den beste plattformen for denne type innhold og at Microsofts fokus hovedsakelig er opplevelser man spiller på TV.

Savner du å VR-spilling på Xbox One?

 

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse