Så kjapp er Samsungs nye portable SSD-lagring med Thunderbolt 3
X5 SSD er kjapp, blant annet takket være Thunderbolt 3.

Annonse


Så kjapp er Samsungs nye portable SSD-lagring med Thunderbolt 3

Samsung kombinerer Thunderbolt 3- og NVMe-teknologi i nye SSD X5

Fra 4000 kroner

“Den nye modellen viser et nytt nivå for ytelse og pålitelighet. X5 bygger på Thunderbolt 3-teknologien, som gir eksepsjonelt høy hastighet i en kompakt og slitesterk formfaktor. Dette gjør X5 til den ideelle, bærbare lagringsenheten for kreatører og IT-profesjonelle som er mye på farten,” forklarer Samsung i pressemeldingen.

X5 har tre års garanti kommer 3. september:

  • 3 999 kroner for 500GB
  • 7 199 kroner for 1TB
  • 13 999 kroner for 2TB

Dette sier Samsung

“Om man skal redigere 4K-videoer, arbeide med store 3D-filer eller med andre programmer som krever store datamengder, så krever forbrukeren enkle og raske måter å overføre dataene sin. Ved å utnytte synergiene mellom NVMe- og Thunderbolt 3-teknologi, maksimerer Samsungs X5 ytelsen for profesjonelle som arbeider med store datafiler.”

Annonse


“Takket være Thunderbolt 3 sitt 40Gps båndbredde – hvilket er opp til fire ganger raskere enn USB 3.1 gir X5 en hastighet helt opp til 2,800 MB/s. Det er opp til 5.2 ganger raskere enn SATA-teknologien i andre SSDer, og opp til 25.5 raskere enn eksterne HDD-er.”

“Driveren kan også skryte på seg den raskeste mulige skrivehastighetenpå hele 2,300 MB/s, hvilket gir brukeren muligheten til å overføre 20GB store 4K UHD-videoer på bare 12 sekunder. X5 er både designet for Mac og PC med Thunderbolt 3-porter, og gir brukerne muligheten til å nyte den voldsomme hastigheten som finnes i det lekre designet, og som kan huse opp til 2TB.”

“X5-en har en blankmetalloverflate og en bunn som gjør at den ikke er glatt. Den har en innvending ramme som gir beskyttelse mot slag, og metalldesignet gjør at den kan tåle fall fra opptil to meter. Dynamic Thermal Guard-teknologien beskytter mot overoppheting med automatisk overvåkning for optimal temperatur, samtidig som en varmespreder og ny, nikkelbelagt kontroller reduserer SSD-temperaturen ytterligere. I tillegg gir X5 kraftig beskyttelse av dine data, med en egen programvare som er laget på AES 256-bit hardware data-kryptering, som gir deg muligheten til å opprette et eget passord og lett konfigurere sikkerhetsinnstillingene.”

Samsung SSD X5.

Samsung SSD X5. (Ill.: Samsung)

 

Kilde:
Samsung pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse