Disse bildene skal være tatt med Google Pixel 3 XL - se hvor bra kvaliteten er.
Dette skal være bilder tatt med Google Pixel 3 XL.

Annonse


Disse bildene skal være tatt med Google Pixel 3 XL – se hvor bra kvaliteten er

Et av de beste egenskapene til Google Pixel-serien har vært kameraet og det ser ut til at søkeselskapet fortsette å levere på det området.

Hevder bildene er tatt med Pixel 3 XL

Oppdatert: Bildene er også tilgjengelig i høy oppløsning via denne Google Drive-kontoen.

Den siste uken har det dukket opp flere Pixel 3 XL-relaterte lekkasjer, og det var nok bare et tidsspørsmål før vi så bilder tatt med enheten. Nettstedet 9to5Google har oppdaget noen bilder publisert en russisk person på Instagram. Ettersom bildene er lagt ut på Instagram, er de ikke i full oppløsning, men gir uansett en smakebit på kamerakvaliteten.

Merk at det kan være greit å ta dette med en klype salt enn så lenge, da ektheten til disse bildene ikke er verifisert riktig ennå. Dog er bildene tatt i London, noe som i så fall stemmer godt med rapportene om at Pixel 3 XL er tilgjengelig på svartebørs i storbyen.

Annonse


Fortsetter i samme spor?

Uansett, hvis bildene viser seg å være fra en Pixel 3 XL, har potensielle kunder mye å se frem til og det ser i så fall ut til at Google fortsetter i samme spor med å levere en ganske god kameraopplevelse. Du kan selv se bildene ved å sveipe/trykke gjennom Instagram-karusellene under.

Hva syns du om bildekvaliteten?

https://www.instagram.com/p/BmgpdPBFwU1/?taken-by=khoroshev

https://www.instagram.com/p/Bmgqbxpl9Zk/?taken-by=khoroshev

 

https://www.instagram.com/p/BmyT_6IlMZv/?taken-by=khoroshev

 

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse