Ler av iPhone nett-hastigheten: – Speedtest avslører at iPhone er treg

Qualcomm ler av iPhones nett-hastighet: - Tester avslører at iPhone er elendig
Apple og Qualcomm er ikke akkurat venner for tiden. Nå avslører tall fra Speedtest at Intel-brikkene Apple bruker i visse iPhone-modeller, visstnok yter mye dårligere enn X20-modemet til Qualcomm.

iPhone bruker Intel brikker og brikker fra Qualcomm. Android brikke-produsenten bruker Intel-samarbeidet mot dem i et blogg-innlegg der de skryter av uovertruffen nett-hastighet.

Brukte Speedtest-data

For Qualcomm har X20-modemet, som finnes i flaggskip som Galaxy S9, mens iPhone noen ganger nyttegjør Intels XMM 7480.

Du har sikkert brukt Speedtest tidligere. Tjenesten drives av Ookla. Det er tall fra nettopp denne tjenesten Qualcomm bruker for å backe opp tallene sine.

Annonse

I blogg-innlegget avsløres det fra Speedtest Intelligence-tallene at X20 presterer en god del bedre i forhold til ventetid og mye bedre ved nedlasting- og opplasting med Snapdragon 845-brikkesettet som er å finne i en rekke Android-mobiler, kontra Intel-baserte ikke-Android-mobiler, altså iPhone.

– Forventer det beste når mobilen er så dyr

X20 LTE ble testet mot Intel XMM 7480 og 7360-modem på AT&T og T-Mobile-nett: “Samlet sett overgikk den mobile ytelsen til Android-smarttelefoner basert på Snapdragon 845 Intel-enhetene i hver test”, skryter Qualcomm og angriper iPhone X:

“Uansett om de laster opp, laster ned, surfer eller strømmer, så forventer smartmobil-brukere den beste trådløse opplevelsen. Det er ikke overraskende når de må betale opp til 1000 dollar for en enhet.”

 

Qualcomm angriper iPhone X i sitt nyeste blogg-innlegg. (Ill.: Qualcomm)

 

Kilde:
Qualcomm

Annonse
Annonse