Bruker du 1Password? Apple kan komme til å kjøpe dem
1Password er visstnok så populært hos Apple at de kanskje har handlet dem. Uansett ser det ut til at hele selskapet skifter til tjenesten.

Annonse


– Apple skal ikke handle oss

Apple skal rulle ut 1Password til alle sine over 120 000 ansatte i USA, noe som tyder på at de kommer til å handle selskapet bak, Agile Bits. Det hevder Buy Genius Reports eksklusivt å avsløre.

Oppdatert, 17:51:

Agile Bits tilbakeviser BGRs påstand om oppkjøp:

Annonse
Stort for Agile Bits

Det er gode nyheter for selskapet bak programmet som vil kunne tjene mye penger, men også for alle som bruker 1Password på Mac – for om oppkjøpet blir en realitet (de liker tydeligvis tjenesten veldig godt), vil trolig funksjonene i programmet bakes inn i macOS, og dermed vil trolig også migreringen over til Apples nye passordhåndterer bli enklere. Om det er planen.

Jeff Shiner, sjefen for AgileBits, skal ha blitt hørt om å snakke om et Apple-oppkjøp, men det er usikkert hvordan avtalen ser ut, om Agile Bits forblir som eget selskap, eller om de innlemmes i Apple-systemet.

Hva med Apple Keychain?

Visstnok skal 100 Apple-medarbeidere starte å bruke 1Password denne uken, og resten om et par måneder.

Litt merkelig er dette, da Apple jo har sin egen passordtjeneste som synkroniserer på tvers av mac og iOS (Keychain), men 1Password er en mer robust løsning.

Det blir spennende å se hvordan utviklingen på Windows blir om Apple handler dem.

 

Kilde:
BGR

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse