Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Får vi se en Battle Royale-modus i Sea of Thieves? (Ill.: Rare / Microsoft Studios)

«Battle Royale»-modus til Sea of Thieves?

Spill: Rare sier at de er oppmerksomme på trenden.

Utviklerne av Sea of Thieves har allerede vært ute i media og sagt at de kommer til å støtte spillet en god stund fremover.

Nå kan ting tyde på at en «Battle Royale»-modus blir en del av den planen.

Sjefsdesigner Mike Chapman og Rare-sjef Craig Duncan har i intervju med Game Informer gått nærmere inn på dette.

Muligheter for inkorporering

I intervjuet kunne Chapman informere om at Rare er oppmerksomme på «Battle Royale»-fenomenet, og at det foreligger muligheter for å inkorporere en slik modus i Sea of Thieves. Skulle dette skje,  vil Rare lage sin egen unike versjon av konseptet.

– Det er interessant hva man gjøre med PvP i et spill, men vi ønsker å sette et unikt Sea of Thieves-preg på det og gjøre noe fullstendig overraskende, sa Chapman.

– Det handler ikke om å ta noe som fungerer bra i et annet spill, for så å si «hei, la alle spillere starte på hver sin side av Sea of Thieves-kartet og la dem komme sammen mot slutten av spillet», utdypet Duncan.

Jobber med mer innhold

Chapman kunne videre i intervjuet bekrefte at tilbakemeldingene fra spillerne for det meste er gode, men at spillerne ønsker mer innhold. Han kunne også fortelle at han gleder seg til å kunne tilby spillere mer innhold gjennom utvidelsespakkene «Cursed Sails» og «Forsaken Shores» som kommer senere i år. Disse legger til nye skip, gjenstander og måter å utforske verdenen på.

Avslutningsvis kunne Chapman si at Rare har som prinsipp, når det kommer til Sea of Thieves-innhold, å tilby spillere «uforventede ting» som kun Rare kan finne på.

Kilde:

Game Informer

Stikkord: rare, sea of thieves, Spill