Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Samsung inviterer til pressevisning 9. august. (Ill.: Samsung)

Nå er denne Galaxy Note 9-hemmeligheten avslørt

En Bluetooth-kompatibel S-Pen åpner mulighetene på vidt gap.

Blant rykter rundt Galaxy Note 9 handlet det forrige uke om en oppdatert S-Pen, og lekkerne lovet store forbedringer fra tidligere utgaver.

Første gang med Bluetooth

Nå vet vi litt mer om funksjonaliteten til S-Pennen som avdukes sammen med Galaxy Note 9 9. august. Twitter-lekkeren Ice universe skriver at den har Bluetooth – for første gang – og kan gjøre ting som å styre musikk og bruke den som ekstern utløser for kameraet på telefonen, noe som kan være ganske nyttig.

Ice universe hinter også til mer funksjonalitet foruten å fungere som en vanlig pekepenn, nettopp fordi den har støtte for Bluetooth. Vi forventer ytterligere avsløringer før den offisielle annonseringen i august.

Stikkord: galaxy, note, samsung