Disse Bose-proppene kan ikke spille musikken din.
Bose Sleepbuds holder støy ute og hjelper brukeren med å sove.

Annonse


Disse Bose-proppene kan ikke spille musikken din

I november i fjor gjorde Bose noe så uvanlig som å lansere et produkt på folkefinansieringsnettstedet Indiegogo. Produktet heter Sleepbuds og bak står selskapet Hush som Bose kjøpte i fjor.

Ikke støykansellering, men maskering

Nå er Bose Sleepbuds omsider tilgjengelig i butikkene, i hvert fall i USA der de nå kan kjøpes for 250 dollar, 2000 kroner med dagens kurs. Vi har kontaktet Boses norske presseavdeling om pris og lanseringsinformasjon, og vil oppdatere så raskt vi vet noe mer.

Så hva er egentlig Sleepbuds? Funksjonaliteten avsløres enkelt og greit av produktnavnet. Dette er propper du bruker om natten eller når du ønsker å ha det stille rundt deg.

Sleepbuds bruker ikke Boses støykanselleringsteknologi. Forståelig nok fordi støykansellering i stor grad ikke luker bort for eksempel stemmer. I stedet har de passiv blokkering av lyder som kan virke forstyrrende når man skal sove, paret med lyder som er utviklet for å maskere støy som ikke øreproppen blokkerer.

Annonse




Les vår test av mektige Bose QuietComfort 35:

Vi skrev at Sennheiser Momentum var de eneste hodetelefonene du trengte

Spiller ikke musikken din

Det er også det eneste formålet til Sleepbuds. Man kan nemlig ikke lytte til ekstern musikk med dem, så det er bare å glemme Spotify, podkaster, lydbøker og andre lydkilder. I stedet kan man velge en rekke lydspor via Boses app. Lydsporene er utviklet for å hjelpe brukeren i søvn.

Bose sier at proppene er designet for best mulig komfort og at de føles vektløse i øret. De stikker ikke uten av øret slik at de på den måten ikke forstyrrer dem som pleier å sove på siden.

Sleepbuds har en batteritid på 16 timer, som  bør rekke til to netter, og det medfølger også et ladedeksel som gir 16 timer ekstra batteritid.

Slik er Bose Sleepbuds bygget opp.
Slik er Bose Sleepbuds bygget opp. (Ill.: Bose)
Det medfølger et ladedeksel.
Det medfølger et ladedeksel. (Ill.: Bose)

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse