Dette hadde skapt iPhone-hysteri: Apple vurdere å droppe kabel-lading på iPhone X
Det ville blitt et komplett ramaskrik om Apple fjernet ladekabelen allerede i september 2017. Fremdeles har flere toppmobiler lydinngang, noe mange kunder setter pris på.

Annonse


Dette hadde skapt iPhone-hysteri: Apple vurdere å droppe kabel-lading på iPhone X

I forbindelse med nyheten om at AirPower trolig lanseres i september, er det avslørt at Apple faktisk vurderte å ta drepen på Lightning fra og med iPhone X.

Flere år unna

Altså: ingen ladekabel i det hele tatt. Dette er selvsagt en fremtid som er kommer, men som ingen andre mobilprodusenter har gjort, og som også Apple fant ut var for tidlig fordi trådløs lading er tregere (men neppe tregere enn den inkluderte Apple-laderen) og det faktum at det selvsagt er et dyrere ekstra-innkjøp om man ikke har en trådløs lader fra før av. Det høres ikke sannsynlig ut å forvente at Apple hadde inkludert en.

Apple var først med å fjerne USB på sine bærbare og lydutgangen på mobilene. De kommer trolig også til å være først ute med å fjerne ladekabelen, men trolig ikke før om noen år. Forestill deg reaksjonene om iPhone X hadde blitt lansert uten ladekabel-mulighet.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse