Snart får Cortana konkurranse på Xbox One.
Xbox One kan få flere stemmeassistenter.

Annonse


Snart kan du snakke norsk til Xbox One

Det Microsoft-fokuserte nettstedet Windows Central skriver at det ikke bare er Amazon Alexa som kommer til Xbox One, men også Google Assistant.

Én av dem støtter norsk

Spillkonsollen har så langt kun hatt støtte for Microsoft egen stemmeassistent, Cortana, men snart gjør også konkurrentene sitt inntog. Windows Central har publisert et bilde som skal være av den nye stemmeassistent-menyen under innstillinger på Xbox One. Under dette valget kan man aktivere digitale assistenter og Alexa og Assistant skal være to av dem man kan velge i tillegg til Cortana.

Funksjonaliteten til Alexa og Assistant på Xbox One er ikke kjent, men blir nok tilsvarende som Cortana ved at man kan starte spill og apper, søke etter innhold og liknende. Et pluss for norske Xbox One-brukere er at Assistant snart støtter norsk, noe ikke Cortana gjør per dags dato.

Windows Central skriver at det kan bli endringer i planene, men at de forventer en annonsering rundt dette før eller senere. Kanskje vil det skje under E3-messen som ikke er mange dagene unna.

Annonse
 

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse