Nå blir iPhone billigere - samtlige nye modeller lanseres i september
iPhone X oppgraderes i år, og prises billigere enn den første versjonen som ble lansert i september.

Annonse


iPhone blir billigere – samtlige nye modeller lanseres i september

Ming Chi-Kuo, superanalytikeren som gjør langt mer enn å gjette (han har folk på innsiden, må vite), har mer fersk informasjon om de tre kommende iPhone-modellene: LCD 6,1″, iPhone X 5,8 og X Plus 6,5″.

Kutter prisene

Det spennende fra Kuo i kveld, er at han sitter på prisinformasjon, og det er faktisk hyggelig lesning til Apple å være.

For Apple har nok sett at X ble i overkant dyr og ikke solgte så godt som de hadde håpet på, derfor er planen visstnok å prise X Plus med en 6,5 tommer stor skjerm til mellom 900 og 1000 dollar – iPhone X koster som kjent 1000 dollar i USA, men har jo bare en 5,8″ skjerm.

Det har tidligere blitt ryktet at dagens X-modell fases helt ut, og derfor ikke får et større priskutt.

Annonse
Dette tror vi Apple lanserer i kveld

Oppgradert blir billigere

5,8-tommeren oppgraderes i år den også, men priskuttes fra 1000 til mellom 800 til 900 dollar – den kan jo ikke koste det samme som storebror.

Hva med den helt nye iPhone-modellen med LCD-panel og aluminiumsbakside som skal være det billigere alternativet?

Kuo tror at 6,1 tommeren vil koste mellom 600 og 700 dollar. Bortsett fra LCD i stedet for OLED, får den Face ID og dermed også busslomma, så da vil Apple ha en line-up i år med tre busslomme-modeller i tre forskjellige prisklasser. Som vanlig høres Kuos informasjon troverdig og logisk ut.

Kuo tror at Apple, som vanlig, skal lansere i september, og at mobilene også blir tilgjengelig samme måned, og ikke november som ryktet.

Og for all del: ikke glem å følge oss direkte fra klokken 19:00 når Apple avdekker nye iOS, macOS og kanskje avslører ny maskinvare.

Nye macOS avslørt med mørkemodus og Apple News – apper får støtte også

 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse