Dette tror vi Apple lanserer i kveld.
Nå er det ikke mange timene igjen.

Annonse


Dette tror vi Apple lanserer i kveld

Teknologiinteresserte har en spennende uke i vente. Bare se her:

Dette tror vi kommer

Apple skal altså starte det som ligger an til å bli en innholdsrik uke, og det skjer altså med WWDC som sparkes i gang klokken 19.00 senere i dag. Vi har saumfart ryktebørsen på jakt etter hva vi tror Apple kommer til å snakke om i dag. Under følger noen av detaljene.

iOS 12: Den neste versjonen av verdens nest mest populære mobil-OS forventes ikke før til høsten sammen med lanseringen av nye iPhoner, men tradisjon tro annonserer Apple den nye iOS-utgaven under WWDC. Ifølge flere rykter blir det ikke like mange nye funksjoner i iOS 12 sammenliknet med tidligere år, dette fordi Apple har et økt fokus på stabilitet og ytelsesforbedringer etter en rekke problemer.

Av nyheter forventes det i hvert fall Animoji for FaceTime og støtte for flere spillere i AR-spill.

Annonse
Les mer: iOS 12 vil åpne din iPhone for helt nye muligheter.

Vi forventer også å se nye utgaver av tvOS, watchOS og selvsagt macOS 10.14:

watchOS: 9to5Mac skriver at man definitivt kan forvente nyheter rundt helse og fitness på Apple Watch. Nettstedet nevner blant annet nye treningsøvelser og funksjoner som hjelper folk med å holde seg i bevegelse. En mulig annonsering er søvnsporing.

macOS: Det har vært mye snakk om kryssplattform-apper mellom macOS og iOS, og en annonsering av dette kan finne sted under årets WWDC. Apple planlegger, ifølge rapportene, å gjøre det enklere å bygge apper for iOS og macOS samtidig, noe som definitivt kan bidra positivt til Mac App Store som ikke akkurat flyter over av utvalg.

Les mer: Nye macOS avslørt med mørkemodus og Apple News – apper får støtte også.

tvOS: Her er det få med detaljer, men det kan hende Apple annonserer at støtte for Dolby Atmos, noe flere av brukerne etterspør, kommer i iOS 12.

Når det gjelder maskinvare, vil ryktene ha det til at Apples store fokus under årets WWDC, er programvare og at man ikke bør forvente noen nye produkter. Apple har tidligere debutert nye produkter under utviklerkonferansen, men det skjer trolig ikke i år. En Beats strømmehøyttaler er dog ikke helt utelukket.

Slik følger du den direkte

Apples åpningstale under WWDC starter klokken 19.00 lokal tid og du kan følge den på flere ulike måter. Planlegger du å følge den via PC-en, kan du se den direktesendte videostrømmen via nettleseren Safari i macOS eller Edge i Windows 10. Har du en Apple TV, kan du følge annonseringene via Apple Events-appen.

Du kan også være sikker på at vi oppdaterer med ferske avsløringer fra Apple WWDC.

Hva håper eller tror du Apple skal snakke om?

 

Kilder:
The Verge,
MacRumors,
9to5Mac,
Wired

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse