Hevder Apple kutter iOS 12-funksjoner
Nye rapporter hevder at Apple utsetter nye iOS-funksjoner.

Annonse


Hevder Apple kutter iOS 12-funksjoner for å fokusere på stabilitet

Det er ikke en hemmelig at iOS 11 har ført med seg problemer for mange iPhone- og iPad-brukere. Både iOS og macOS har slitt med kvalitets- og sikkerhetsproblemer, men Apple har fikset mye av dette med små oppdateringer.

Les mer om iOS- og macOS-problemene: Har Apple mistet kontrollen helt?

– Utsetter nye funksjoner

Ifølge Axios fører iOS 11-problemene til at Apple dropper flere nye, planlagte funksjoner til kommende iOS 12. Disse vil i stedet bli lansert i 2019 og mye av arbeidet med iOS 12 vil handle om ytelse og stabilitet.

Nettstedet skriver at Apples Craig Federighi informerte de ansatte om de oppdaterte planene under et møte tidligere denne måneden. Blant oppdateringene som blir utsatt, er ifølge Axios en overhaling av hjemskjermen, brukergrensesnitt for bilbruk, forbedringer til egne apper samt oppdateringer til kameraopplevelsen, fotoredigering og deleopplevelser.

Annonse


Det betyr ikke at det ikke kommer nye funksjoner. Axios hevder at det blir gjort forbedringer til utvidet virkelighet, digital helse og foreldrekontroll. Apple jobber også med å gjøre iPhonene mer responsive og forhindre stabilitetsproblemer.

Hevder Apple kutter iOS 12-funksjoner

Bør stabilitet og ytelse være en høy prioritet med iOS 12?

 

Kilde:
Axios

Annonse