Microsofts E3-planer avslørt: Skal vise frem en ny "Battle Royale"-opplevelse.
Vi forventer nytt om Crackdown 3 og Halo 6 under messen, og selvsagt mye mer.

Annonse


Microsofts E3-planer avslørt: Skal vise frem en ny “Battle Royale”-opplevelse

Nå er det omsider juni og det er ikke lenge før E3-spillmessen sparkes i gang – har du fått med deg tidene? – i Los Angeles. Ryktebørsen er i full sving og vi forventer en drøss med rykter den kommende tiden.

Skal strømme i seks dager

Nå har Microsoft avslørt sine E3-planer, og selv om de naturligvis ikke avduker noen hemmeligheter i forkant i messen, forteller selskapet om noe av det man kan forvente under spillmessen.

Microsofts E3-konferanse er det som står øverst på menyen og den går av stabelen søndag 10. juni. Selskapet skriver at de skal vise trailere fra tidligere annonserte spill, men selvsagt også nye tiler. Vi forventer minst nyheter om “Crackdown 3” og første titt på “Halo 6”. Kanskje et nytt “Perfect Dark”?

Det som vekker mest interesse er kanskje hva som står under “Mixer at E3 2018”. Microsoft skal strømme E3-relatert innhold fra 9. til 15. juli. Her inviteres spillerne til en “helt ny battle royale-opplevelse”. Er det snakk om flere nyheter til “PUBG” som for øyeblikket er konsolleksklusiv til Xbox One, eller har Microsoft noe helt annet å vise frem? Kan spill som “Halo”. “Gears of War” eller “Sea of Thieves” få en BR-modus?

Annonse
Hva håper du Microsoft avslører under E3?

 

Kilde:
Xbox Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse