Dette er første titt på BMWs Model 3-utfordrer.
Her har du i hvert fall en pekepinn på hvordan designet blir.

Annonse


Dette er første titt på BMWs Model 3-utfordrer

BMW har i lang tid jobbet med en ny generasjon elektriske biler og senest i slutten av april gav bilprodusenten en forsmak på hva som er i vente fra den fronten.

Den gang var det en SUV basert på iX3, men BMW jobber også med en elbil som posisjonerer seg som en konkurrent til Tesla Model 3.

– Alle teknologier i ett kjøretøy

Selskapet har nå publisert et designkonsept for den sistnevnte bilen, også kjent som iNext. Som du ser selv, er det ikke stort bildet avslører.

– iNext-prosjektet er vårt byggesett for fremtiden. Det vil være til nytte for hele selskapet og vår merkevare. For første gang kombinerer vi alle nøkkelteknologier for fremtidens mobilitet i ett kjøretøy. iNext er helelektrisk, helt oppkoblet og tilbyr også kjøring som er høyt automatisert. I dag gir vi aksjonærene våre den første titten på designet til BMW iNext. Senere i år skal vi presentere BMW iNext som Vision Vehicle, uttaler Harald Krüger, Chairman of the Board of Management i BMW AG.

Annonse
Tidligere i annonserte BMW at iNext vil ha en rekkevidde på 700 kilometer, dog er det uvisst hvilken kjøresyklusstandard bilprodusenten refererer til. Bilen ventes ikke før 2021. Model 3 ventes til Norge i 2019.

En av de mest populære elbilene i Norge kan være historie

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse