2018-planene til AMD og Intel avslørt.
AMD og Intel har flere spennende, og ikke minst kraftige, kort på vei.

Annonse


2018-planene til AMD og Intel avslørt

En tysk IT-distributør ser ut til å ha avslørt årets produktplaner for AMD og Intel. Både Wccftech og Anandtech har snappet opp informasjonen.

Avslørte AMD- og Intel-planer

I informasjonen kommer det frem at AMD planlegger å lansere hovedkortet B450 – en oppfølger til B350 – i juli. Samme måned kommer også det kraftigere Z490 som av Wccftech beskrives som det beste kortet i 400-serien for massemarkedet. Dette har flere PCIe-baner og bedre I/O-støtte.

AMD X399 får også en liten Pinnacle Ridge-oppdatering i løpet av sommeren og er forventet i august. Wccftech skriver at dette hovedkortet har ekstremt fokus på stabilitet og ligger an til å bli den beste HEDT-plattformen på markedet.

Hva Intel gjelder kommer Z390-kortet som er designet rundt de nye Coffee Lake-S-prosessorene med åtte kjerner. Kortet ventes i løpet av kvartal tre, mens Intel-prosessorene med åtte kjerner ikke ventes før kvartal fire, skriver nettstedet.

Annonse
AMD og Intels 2018-planer er avslørt.
AMD og Intels 2018-planer er avslørt. (Ill.: Skjermdump)

 

Kilder:
Wccftech,
Anandtech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse