- iPhone X er en Super Bowl-vinner.
iPhone X selger ganske godt, ifølge Apple.

Annonse


– iPhone X er en Super Bowl-vinner

Apple hadde et formidabelt førstekvartal i år. Tim Cook gav svar på tiltale til dem som mener at iPhone X er en flopp. Flere analytikere har nemlig hevdet at tidenes dyreste iPhone ikke akkurat flyr ut av butikkhyllene.

Den mestselgende iPhonen

Ifølge Cook var iPhone X den mestselgende iPhonen hver eneste uke i årets første tre måneder, slik som smarttelefonen også var i desemberkvartalet i fjor. Dette er også første gangen at den dyreste iPhonen er den mest populære.

– Etter vi delte opp serien med iPhone 6 og 6 Plus i 2014, er dette første syklusen der toppmodellen også er den mest populære, sa Apple-sjefen under en konferansesamtale i går.

Analytikere har spurt om brukerne er villig til å betale for iPhone X, noe Cook svarte med at selskapet priser produktene etter “verdien vi leverer”. Han la til at iPhone X er det mest innovative produktet på markedet.

Annonse


– En vinner

Han avsluttet med å sammenlikne iPhone X med et lag som vinner Super Bowl, men kanskje skulle ha vunnet med flere poeng.

– Det er som når et lag vinner Super Bowl, og kanskje du skulle ønske de vant med flere poeng. Men det er en Super Bowl-vinner og det er slik vi føler det. Jeg kunne ikke vært mer stolt av produktet enn jeg er, sa Cook.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse