Gears of War-skaper beskylder Epic Games for å stjele folkene hans
Cliffy B som han kalles i bransjen uttaler på Twitter at Epic Games stjeler folkene hans.

Annonse


Gears of War-skaperen beskylder Epic Games for å stjele folkene hans

FPS-en Lawbreakers med klare e-sport-mål klarte ikke fenge nok mennesker, så nå er det et nytt spill som gjelder for Gears of War-skaper og tidligere Epic Games-medarbeider Cliff Bleszinski.

– Vi er så godt i gang, kan dere vennligst slutte med det der?

Men heller ikke denne gang går alt etter planen skal vi tro Bleszinski som gikk indie etter gigantsuksessen med Gears of War-serien. “Washed up “dudebro” game developer” omtaler han seg selv som i Twitter bio-en.

Spill-designeren anklager nemlig sin tidligere arbeidsgiver, Epic Games, i å stjele medarbeidere fra det nye teamet hans hos Boss Key Productions som jobber med det nye spillet Radical Heights (som allerede er å finne på Steam i betaversjon).

Bleszinski mener at utviklingen går veldig bra for tiden, så stemmer det at Epic Games henter folk fra Boss Key nå som de muligens har et gjennombrudd på gang, kan det få alvorlige konsekvenser for den videre suksessen.

Annonse


https://twitter.com/therealcliffyb/status/984933986312114176

https://twitter.com/therealcliffyb/status/984934521157181441

Annonse