Spotifys smarthøyttaler kan være få uker unna lansering.
Spotify jobber trolig også med et produkt for bil.

Annonse


Spotifys smarthøyttaler kan være få uker unna lansering

For to uker blusset det opp rykter om at Spotify jobber med en egen smarthøyttaler for å ta opp kampen med selskaper som Sonos, Apple, Google og Amazon. Mens de to sistnevnte har solgt smarthøyttalere i lang tid, debuterte Sonos på dette feltet i fjor og Apple fulgte etter med HomePod tidligere år.

Ryktet fikk mer vann på møllen etter det ble kjent at Spotify jobber med stemmestyring i appene.

Smarthøyttaler + bilunderholdning

Spotify sender i disse dager ut invitasjoner til en “nyhetsannonsering” i New York 24. april. Nettstedet PhoneArena skriver at det ikke bare forventer en smarthøyttaler under arrangementet, men også en høyttaler for bil.

Den seneste tiden har flere av Spotifys appbrukere sett bilder av en medieprodukt for bruk i bil. Dette er en sirkelformet enhet med en liten skjerm i midten og med fysiske knapper for “tilfeldig” og “forrige sang” på venstre siden og “spill av” og “pause” på den andre. Ifølge meldingen under bildet vil denne enheten koste 12,99 dollar i måneden, rundt 100 kroner med dagens kurs.

Annonse


Så langt er det få detaljer rundt den angivelige smarthøyttaleren. Vi følge ryktene og avsløringene tett.

 

Kilder:
The Verge,
PhoneArena

Annonse


Annonse


Annonse