Her er Huawei P20 Pro med AI-drevet superkamera. Vi har prisene!
Huawei introduserte i dag Huawei P20 og P20 Pro. Avbildet: P20.

Annonse


Dette er Huawei P20 Pro med AI-drevet superkamera. Vi har prisene!

Vi er på plass i Paris i Frankrike og er klare for å følge Huaweis mobilavsløringer med deg. Ryktene har kommet på løpende bånd og i går ble mye bekreftet via en omfattende lekkasje fra en tysk butikk.

Vi beklager dårlig nett her, noe som har gjort rapporteringen vanskelig, men vi kommer tilbake med sniktitt og video.

Kamerafokus

I dag ble Huawei P20 og Huawei P20 Pro lansert i Paris, og ITavisen var tilstede.

“Huawei satte nye forventninger til smarttelefonfotografering med lanseringen av HUAWEI P9 med det første Leica-dobbeltkameraet. Med debuten til HUAWEI P20-serien gjør Huawei det å fange profesjonelle kvalitetsbilder til en helt problemfri opplevelse for alle”, skryter Huawei i pressemeldingen.

Annonse


– Vi leter etter inspirasjon fra kunstnere for stadig å utvikle vår tilnærming til design og innovasjon, sier Richard Yu, CEO i Huawei Consumer Business Group. Huawei P20-serien bygger videre på arven fra vårt samarbeid med Leica. Med det banebrytende trippelkameraet på Huawei P20 Pro, et avansert dobbeltkamera på Huawei P20 og kraftfull kunstig intelligens på begge kan dagens mest entusiastiske forbrukere fange og dele briljansen i verden rundt dem, sier Richard Yu.

P20.
P20. (Ill.: Huawei)

https://www.youtube.com/watch?v=CXfOZpe4Uww

Priser og lansering

Huawei P20 er tilgjengelig i norske butikker fra 6. april og Huawei P20 Pro fra 16. april. HUAWEI P20 Pro kan forhåndsbestilles fra 5. april.

HUAWEI P20:
4GB + 128GB: 6490 kroner

HUAWEI P20 Pro:
6GB + 128GB: 8490 kroner

P20 Pro.
P20 Pro. (Ill.: Huawei)

Dette sier Huawei

Huawei P20-seriens nøkkelegenskaper:

  • Et avansert kamerasystem som fanger mer lys og flere detaljer, samt gjengir omgivelsene på en spesielt vakker måte. Magien ligger i det revolusjonerende Leica trippel-kameraet på HUAWEI P20 Pro med 5x Hybrid Zoom, mens HUAWEI P20 har et helt nytt Leica dobbeltkamera.
  • Innovativ fotograferingsfunksjoner som inkluderer: Master AI, en form for kunstig intelligens som hjelper brukerne å ta profesjonelle bilder og HUAWEI AIS (AI Image Stabilization), en kraftig og stabiliserende form for AI-teknologi.
  • Et tidløst design med en nesten usynlig ramme og helt nye graderte farge
  • Ultimat ytelse med NPU på Kirin 970 og EMUI 8.1 basert på Android 8.1 sørger for en brukeropplevelse av topp kvalitet.

Designet

“Huawei P20-serien har en slående, fremtidsrettet estetikk. P20 Pro og P20 Pro kommer blant annet i helt nye, eksklusive farger; Twilight og Pink Gold, som er utviklet ved å legge flere lag med optiske NVMC-belegg under den glassdekte baksiden. Det gjør at lys som treffer overflaten brytes og skaper en levende, men gradvis endring av fargetone. HUAWEI P20 og HUAWEI P20 Pro er også tilgjengelige i Black and Midnight Blue.”

“Telefonene har også HUAWEI FullView Display (5.8-tommer for HUAWEI P20 og 6.1-tommer for HUAWEI P20 Pro), en ultra-tynn ramme samt en imponerende skjerm-til-ramme-ratio. Skjermen blander seg sømløst med de avrundede kantene og ligger komfortabelt i hånden.”

“Inspirert av lys og teknologi: en fantastisk mobil designet for enhver fotograferingstilhenger HUAWEI P20-serie reflekterer lysets kunst med kamerafunksjoner som bedrer opplevelsen av å ta bilde med smarttelefon. HUAWEI P20 Pro kommer med Leica trippel-kamera og er den smarttelefonen på markedet med flest bildepiksler. Kameraet konfigureres av en 40MP RGB-sensor, en 20MP monokromsensor og en 8MP-sensor med telelinse. Det kommer også en eksklusiv ny Leica-farge med ISP og temperatur-sensor for bedre fargegjengivelse.”

https://www.youtube.com/watch?v=WpbzbcOmJdY

Kamera

“Med en blenderåpning på f/1.8, f/1.6 og f/2.4 tar HUAWEI P20 Pro skarpe og detaljerte bilder med perfekt klarhet. Huawei P20 Pro kommer også med en helt ny Leica-linse (VARIO-SUMMILUX-H 1:1.6-2.4/2780ASPH) for fotografering på avstand med opptil fem ganger Hybrid Zoom. I tillegg har den en høysensitiv bildesensor som kan ta bilder i lite lys med en ISO på opp til 102400. ”

“HUAWEI P20 er bygget på teknologien fra sin forgjenger, men kommer nå med et helt nytt Leica dobbeltkamera som har en 2MP-sensor, pikselstørrelse på 1.55 μm og en 20MP monokrom-sensor. Disse egenskapene gjør HUAWEI P20 spesielt godt egnet til å ta bilder i situasjoner med svakt lys.”

“HUAWEI P20-serien støtter seksakset stabilisering og 960fps super slow motion, som er 4x høyere enn standard 240fps, og fanger opp detaljer som ikke kan ses med det blotte øye. Med Ultra Snapshot-modus kan smarttelefonene ta et bilde på bare 0,3 sekunder ved å dobbeltklikke ned volumknappen, selv om skjermen er av. ”

“I tillegg forbedrer HUAWEI HiAI Ecosystem en rekke app-opplevelser. For eksempel inkluderer HUAWEI P20-serien Prisma-behandling i mobilen som støtter filteranbefalinger i sann-tid basert på steds- og objektsgjenkjenning. Beregningshastigheten er tre til fire ganger kjappere enn i skyversjonen. ”

“I samarbeid med Google støtter HUAWEI P20-serien Google ARCore som leverer avanserte AR-muligheter.”

https://www.youtube.com/watch?v=MjW-8JSrz3Q

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse