Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Spillutvikleren bak det kommende spillet, Cyperpunk 2077, utvider med enda et spillstudio. (Ill.: CD Projekt Red)

CD Projekt Red utvider

Spill: Spillutvikleren bak det kommende RPG-spillet, Cyberpunk 2077, utvider med enda et studio i Polen.

Det polske spillselskapet, som for øvrig også står bak spillserien The Witcher, melder at det ønsker å styrke utviklerteamet sitt, og åpner i den forbindelse et nytt studio i Wroclaw. Til sammen er det da tre studioer, i henholdsvis Wroclaw, Warsawa og Krakow, som arbeider på den kommende, og veldig hemmeligholdte, stortittelen Cyperpunk 2077.

Lokker til seg flere talenter

CEO og president i CD Projekt Red, Adam Kicinski, forklarer opprettelsen av enda et studio slik:

– Wroclaw er en av de største og mest teknologisk avanserte byene i Polen og en lekeplass for seriøse kreative talenter. Med tanke på omfanget av våre nåværende og fremtidige prosjekter, vil vi trekke til oss talenter som ellers ville vært nølende med å flytte til Warsawa eller Krakow.

– Utviklerteamet som starter opp CDPR Wroclaw er blant de beste i klassen, men vi ser frem til å se hvilke nye talenter vi kommer til å oppdage i det videre løpet, avslutter han.

Kreativitet og kvalitet fremfor business

Adam Badowski, game director for Cyberpunk 2077, legger til følgende:

– CD Projekt Red er ikke en typisk spillutvikler – vi setter gamere, kreativ frihet og kvalitetsspill over det å drive business. Det nyopprettede teamet deler ikke bare denne tilnærmelsen, men, som resten av teamet, tenker de at denne holdningen er essensiell for å kunne skape episke videospill.

Etter at det ble slupppet en teaser i 2013 har det nesten ikke kommet ut mer informasjon om spillet. Twitter-kontoen til Cyberpunk 2077 stod urørt i vel 4 år, før det i januar i år kom en noe intetsigende melding:

Vi satser på at det vil komme ut mer informasjon om spillet på E3-messen i år.

Kilde:
Neowin
CD Projekt Red

Stikkord: cyberpunk, Spill