Spillutvikleren bak det kommende spillet, Cyperpunk 2077, utvider med enda et spillstudio
Spillutvikleren bak det kommende spillet, Cyperpunk 2077, utvider med enda et spillstudio.

Annonse


CD Projekt Red utvider

Det polske spillselskapet, som for øvrig også står bak spillserien The Witcher, melder at det ønsker å styrke utviklerteamet sitt, og åpner i den forbindelse et nytt studio i Wroclaw. Til sammen er det da tre studioer, i henholdsvis Wroclaw, Warsawa og Krakow, som arbeider på den kommende, og veldig hemmeligholdte, stortittelen Cyperpunk 2077.

Lokker til seg flere talenter

CEO og president i CD Projekt Red, Adam Kicinski, forklarer opprettelsen av enda et studio slik:

– Wroclaw er en av de største og mest teknologisk avanserte byene i Polen og en lekeplass for seriøse kreative talenter. Med tanke på omfanget av våre nåværende og fremtidige prosjekter, vil vi trekke til oss talenter som ellers ville vært nølende med å flytte til Warsawa eller Krakow.

– Utviklerteamet som starter opp CDPR Wroclaw er blant de beste i klassen, men vi ser frem til å se hvilke nye talenter vi kommer til å oppdage i det videre løpet, avslutter han.

Annonse
Kreativitet og kvalitet fremfor business

Adam Badowski, game director for Cyberpunk 2077, legger til følgende:

– CD Projekt Red er ikke en typisk spillutvikler – vi setter gamere, kreativ frihet og kvalitetsspill over det å drive business. Det nyopprettede teamet deler ikke bare denne tilnærmelsen, men, som resten av teamet, tenker de at denne holdningen er essensiell for å kunne skape episke videospill.

Etter at det ble slupppet en teaser i 2013 har det nesten ikke kommet ut mer informasjon om spillet. Twitter-kontoen til Cyberpunk 2077 stod urørt i vel 4 år, før det i januar i år kom en noe intetsigende melding:

Vi satser på at det vil komme ut mer informasjon om spillet på E3-messen i år.

Kilde:
Neowin
CD Projekt Red

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse