Toy-Con Garage åpner for enkel programmering på Switch og Labo.
Toy-Con Garage åpner for enkel programmering på Switch og Labo.

Annonse


Nintendo avslører flere Labo-detajler – se hvordan programmeringssettet fungerer

Nintendo overrasket trolig en hel spillverden da selskapet tidligere i år annonserte Labo-settene som kort fortalt er papptilbehør man kan bruke sammen med Switch-konsollen.

Sammen med hvert Labo-sett følger også Toy-Con Garage, dette er et enkelt programmeringsverktøy for Labo og Switch. Nå avslører selskapet flere detaljer om Toy-Con Garage.

Følger med hvert Labo-sett

“Toy-Con Garage introduserer grunnleggende teknologiske prinsipper på en morsom og tilgjengelig måte, som lar Nintendo Labo-eiere bruke ulike input- og output-valg for å skape nye måter å spille på”, skriver Nintendo i en pressemelding.

Disse input- og output-valgene kalles for noder og åpner for enkel programmering med Labo. Nintendo forklarer at input-nodene omhandler ting som knappetrykk og bevegelser, mens output-nodene omfatter reaksjoner som lydeffekter eller vibrasjoner.

Annonse


“Ved å kombinere ulike input- og output-alternativer med ulike Toy-Con-prosjekter kan du oppdage spennene resultater. Du kan for eksempel styre en Toy-Con-bil med Toy-Con-fiskestangen eller bruke Toy-Con-motorsykkelen som et instrument. Du kan til og med skape dine egne Toy-Con-kreasjoner ved å bruke vanlige materialer du finner rundt omkring i huset”, forklarer spillselskapet som har sluppet den første episoden i serie der man kan lære mer om teknologien.

Nintendo Labo lanseres 27. april i Norge med settene Variety Kit og Robot Kit.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse