Her er den: Nokia 7 Plus.
Her er den: Nokia 7 Plus.

Annonse


Her Nokiaen med rammeløs skjerm, men det er kanskje ikke den du venter på

Evan Blass er aktiv i forkant av Mobile World Congress som sparkes i gang senere denne måneden.

Les også: Dette kan bli den neste kamerakjempen til Nokia.

Her er Nokia 7 Plus

Nå har han lekket bilder av kommende Nokia 7 Plus som ser ut til å bli den første Nokiaen med et rammeløst design – Nokia 9 blir den neste. Finnene er kjent for å lansere telefoner med interessante fargevalg og det ser ut til at trenden fortsetter. Den ene modellen er hvit med kobberdetaljer, mens den andre er sjokoladefarget, eller brun om du vil, med detaljer i bronse.

I bildene ser man at volumtastene og strømknappen er plassert på den høyre siden, en lydutgang øverst, en USB-C-kontakt under og et tokameraoppsett med fingersensor under, på baksiden.

Kanskje mer interessant er det som er på innsiden. Nokia 7 Plus plasserer seg i mellomsjiktet. Det betyr en energieffektiv, men ikke superkraftig Snapdragon 660-prosessor, 64 GB lagring og 4 GB minne. Enheten vil kjøre Android One som er en ren utgave av Googles mobil-OS. Dette åpner for raskere utrulling av programvareoppdateringer, noe Nokia så langt har levert godt på.

Annonse
Nokia avsluttet fjoråret på en formidabel måte. Kan Nokia 7 Plus bidra til at den gode trenden, sett med finske øyne, fortsetter?

 

Kilde:
Evan Blass 1, 2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse