Ny ytelseslekkasje for Snapdragon 845.

Annonse


– Så mye kraftigere er Snapdragon 845 enn 835

Tidligere denne uken ble en ytelsestest av kommende Xiaomi Mi Mix 2s lekket via programvaren AnTuTu. Smarttelefonen drives trolig av en Snapdragon 845, noe som betyr at ytelsen til Qualcomms kommende brikkesett kan være avslørt.

Les mer om Snapdragon 845: Slik er den nye superbrikken som skal drive Android-flaggskipene i år.

AnTuTu-lekkasjer

Brukere på forumet Weibo har sammenliknet resultatene fra AnTuTu-lekkasjen med Xiaimi Mi 6 som kjører på en Snapdragon 835-prosessor. På det meste ser det ut til at Qualcomms kommende brikke er 58 prosent kraftigere enn fjorårets flaggskip.

Den største ytelsesforbedringen ser ut til å være relatert til “UX” (User Experience) der økningen er på 58 prosent. Merk at det ikke nødvendigvis betyr at man vil merke store forskjeller i bruk. Totalt sett scorer Snapdragon 845 28,3 prosent bedre enn 835 i AnTuTu-testen.

Annonse


Ettersom de andre spesifikasjonene til Mi Mix 2s er kjent, kan det være lurt å ta sammenlikningen med en klype salt inntil videre.

Mer om Snapdragon 845: Så bra yter Galaxy S9+ – fremdeles flere tusen poeng bak Apples A11.

Snapdragon 845 mot 835
Snapdragon 845 mot 835 (Ill.: Weibo)

 

Kilder:
Weibo,
Wccftech

Annonse