Vi har ikke prøvd å lure noen
En ny iOS 11.3-beta med avanserte batterifunksjoner lanseres utviklere og testere i februar.

Annonse


Apple: – Vi har ikke prøvd å lure noen

I et nytt brev snakker Apple mer om sine iOS-batteriplaner.

Brevet kommer rett etter at Apple nå granskes av amerikanske myndigheter som følge av batteriskandelen.

Kommer om ikke lenge

Det blir nemlig mulig i iOS 11.3 å skru av batteri-beskyttelsen for å ha et normalt ytelsesnivå selv om batteriet på mobilen er av dårlig kvalitet. Dette kan medføre at enheten plutselig skrur seg av, men mange vil sette pris på ytelsen, eller i hvert fall ha mulighet til selv å bestemme.

iOS 11.3 har som iOS 12 fokus på stabilitet og ytelse. Vi har merket gode ytelsesforbedringer på iPad mini 4 (iOS 11-ytelsen har til tider vært svært dårlig) ved navigasjon, og smidigere og kjappere animasjoner på iPad Pro 10.5.

Annonse


Også batterilevetiden later til å være veldig god, og det allerede i beta 1.

Dette sier Apple

“For omtrent et år siden leverte vi en programvareoppdatering som forbedret strømstyringen under toppbelastning for å unngå uventede avbrudd på visse iPhone-modeller med eldre batterier. Vi vet at iPhone har blitt en viktig del av dagliglivet til våre kunder, og vi har til hensikt å forbedre kundeopplevelsen.

Vi jobbet med å ytterligere forbedre kundeopplevelsen i desember ved å annonsere en betydelig rabatt på erstatningsbatterier for utvalgte iPhone-modeller.

Vi annonserte også at vi begynte å utvikle en ny iOS-funksjon for å vise batterihelse og som vil anbefale når brukeren bør vurdere å bytte batteri. Disse tiltakene ble satt igang for å hjelpe våre kunder å bidra til å forlenge livet til deres iPhones. I tillegg kan brukerne se om strømstyringsfunksjonen brukes til å forhindre uventede nedstengninger, og slå av dette om ønsker. Disse funksjonene vil bli inkludert i en utviklerutgivelse neste måned. Brukerversjonen kommer denne våren.

Som vi fortalte våre kunder i desember, har vi aldri – og vil aldri – gjøre noe for å med overlegg forkorte livet til et hvilket som helst Apple-produkt, eller forringe brukeropplevelsen for å selge oppgraderinger. Vårt mål har alltid vært å skape produkter som våre kunder elsker. Å gjøre at en iPhone varer så lenge som mulig er en viktig del av det.

Vi har mottatt spørsmål fra enkelte myndigheter, og vi svarer på dem.”

 

Kilde:
Axios

Annonse