Også nyere Intel-prosessorer får problemer etter oppdateringen som skal tette sikkerhetshull.
Også nyere Intel-prosessorer får problemer etter oppdateringen som skal tette sikkerhetshull.

Annonse


Linus-Linux langer ut mot Intel: – Oppdateringen er fullstednig søppel

Etter rapporter fra brukere om at PC-er plutselig starter på nytt etter å ha installert oppdateringer som skal tette Spectre- og Meltdown-hullene, anbefaler Intel nå brukerne om å styre unna oppdateringene.

Oppdatert med kommentarer fra Linus Torvalds:

Langer ut mot Intel

Linus Torvalds, som ikke er kjent for å legge noe imellom når han uttaler seg, langer igjen ut mot Intel i forbindelse med “CPU-hullet”. Sist gang oppfordret ham selskapet om å slutte med bortforklaringene.

“Alt dette er fullstendig søppel. Planlegger virkelig Intel å lage denne drittarkitekturen? Har ingen fortalt dem at de er pokkers sinnssyke?”, skriver Torvalds i en åpen e-postutveksling med David Woodhouse, en ingeniør i Amazon.

Annonse


“Intel-ingeniører, vennligst snakk med sjefene deres”, fortsetter han.

– Ikke installer

“Vi anbefaler OEM-er, leverandører av skytjenester, systemprodusenter, programvareleverandører og sluttbrukere om ikke å installere nåværende versjoner på bestemte plattformer ettersom de kan føre til at PC-en hyppig starter på nytt eller ustabil ytelse”, heter det i en uttalelse fra Neil Shenoy, visepresident i Intel.

Uttalelsen faller rundt en uke etter de første meldingene om at Intel-oppdatering skaper trøbbel for Broadwell- og Haswell-prosessorer. Få dager senere bekreftet Intel at også nyere prosessorer er rammet av problemer etter kriseoppdateringen.

I tillegg til Broadwell og Haswell er også følgende prosessorserier berørt:

  • Ivy Bridge.
  • Sandy Bridge.
  • Skylake.
  • Kaby Lake.

 

Slik er spillytelsen etter oppdateirngen til Intel-prosessorene.

Har du opplevd noen problemer etter kriseoppdateringen til Intel?

 

Kilde:
Intel

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse