Annonse


Nå lanseres Amazon Prime Video til Apple TV

På tampen av oktober ble Prime Video-appen lansert til Xbox One (ekstern lenke). Nå følger snart Apple TV etter.

Oppdatert, 19:40:

Dette melder Amazon i den norske pressemeldingen:

“I dag kunngjør Amazon at Prime Video appen nå er tilgjengelig på Apple TV 4K og Apple TV i over 100 land. Dette betyr at kunder med Prime Video har enda flere muligheter til å strømme prisvinnende og kritikerroste filmer og serier. Utvalget består av Amazon og Primes egenproduserte filmer, Hollywood Blockbustere og TV-serier, over 140 TV-kanaler i USA og 95 TV-kanaler i Storbritannia, Tyskland og Østerrike.

Annonse


Allerede i morgen har amerikanske kunder tilgang til Thursday Night Football live på Apple TV 4K og Apple TV. På Apple TV 4K er også Amazons titler med 4K Ultra High Definition (UHD) og High Dynamic Range (HDR) tilgjengelige. Å finne underholdning er gjort enkelt. Nå er Amazons søk integrert med Apples generelle søk, TV appen og i utvalgte land, stemmefunksjonen til Siri.

«Ingenting gleder oss mer enn å glede våre kunder, og vi er derfor begeistret over å tilby Prime Video på Apple TV,» sa Mark Eamer, Vice President av Prime Video. «Appen blir lansert akkurat tidsnok til å få med seg neste sesong av den populære serien, The Grand Tour, som har premiere 8. desember. Prime Video abonnenter med Apple TV 4K kan glede seg over en fantastisk seeropplevelse i 4K UHD HDR.»

“Eiere av Apple TV over hele verden vil nå ha tilgang til Amazon og Primes egenproduserte filmer. Dette inkluderer blant annet The Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel, The Tick, The Man in the High Castle og den kommende premieren av Jean-Claude Van Johnson. I tillegg blir nytt innhold lansert hver måned. For barn finnes også en rekke prisvinnende titler, blant annet Tumble, Leaf, If You Give a Mouse a Cookie og The Snowy Day.”

Oppdatert:
MacRumors skriver at Prime Video i skrivende stund rulles ut til Apple TV i USA og andre regioner. Vi kan ikke se den på Apple TV her enn så lenge.

Nærmer seg lansering
Det var under WWDC i sommer at Apple annonserte at Amazon Prime Video, som ble lansert i Norge i fjor, var på vei til strømmeboksen, en lansering som skulle finne sted innen årsslutt. Nå ser det ut til at en lansering er svært forestående.

Flere nettsteder melder at Apple promoterte appen for Apple TV i App Store, men at oppføringen nå er blitt fjernet. I oppdateringsloggen til Prime Video i App Store nevnes også Apple TV-utgaven.

Det er tydelig at Amazon Prime Video snart lanseres til Apple TV.
Det er tydelig at Amazon Prime Video snart lanseres til Apple TV. (Ill.: Privat)

Uansett er det veldig tydelig at Amazon Prime Video straks kommer til Apple TV og det kan skje allerede denne uken.

 

Kilde:
GSMArena