Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Lucasfilm kommenterer Battlefront II-saken. (Ill.: Electronic Arts)

– «Star Wars» har alltid handlet om tilhengerne

Spill: Lucasfilm kommenterer Battlefront II-opprøret.

Lanseringen av Star Wars: Battlefront II har vært preget av diskusjonen rundt digitale skattkister i spillet. Den siste til å uttale seg i saken er ingen ringere enn Lucasfilm, eieren av Star Wars.

– Handler om tilhengerne
I en uttalelse til Washington Post sier en talsperson fra Lucasfilm at selskapet støtter EAs beslutning om en midlertidig stans for mulighet til å kjøpe digitale pakker i spillet.

«Star Wars har alltid handlet om tilhengerne – og uansett om det er «Battlefront» eller andre Star Wars-opplevelser, kommer de først. Det er derfor vi støtter EAs beslutning om å midlertidig fjerne kjøp-i-spill-betalinger for å imøtekomme bekymringer fra spillerne», sier Lucasfilms talsperson til nettstedet.

Bort med mikrotransaksjoner
Etter massiv kritikk fra spillerne valgte Electronic Arts
å fjerne de omdiskuterte digitale skattkistene i spillet inntil videre. Disney nevnes som en av pådriverne til bak EAs avgjørelse.

Ifølge en personen nettstedet Multiplayer First har vært i kontakt med, tok Disney kontakt med spillutvikleren og oppfordret det til å endringer med mikrotransaksjoner i spillet. Personen sier overfor nettstedet at Disney var misfornøyd med EAs håndtering av saken.

 

Kilde.
Washington Post

Stikkord: battlefront, Spill, starwars