Press fra Disney kan være årsaken til EAs Battlefront II-endringer.
Press fra Disney kan være årsaken til EAs Battlefront II-endringer.

Annonse


Hevder misfornøyd Disney presset Electronic Arts

Det har stormet rundt Star Wars: Battlefront II, men det er ikke på grunn av god kritikk for spillet. Implementeringen av mikrotransaksjoner er årsaken.

– Ble presset av Disney
Nå melder nettstedet Multiplayer First at Disney tok kontakt med Electronic Arts og oppfordret spillselskapet til å gjøre endringer med mikrotransaksjonene i spillet. Ifølge kilden til nettstedet er Disney misfornøyd med EAs håndtering av saken og mener at utvikleren brukte for lang tid på å gjøre endringer til systemet.

Multiplayer First skriver videre at den kommende Star Wars-filmen potensielt kan ta skade av den negative omtalen til spillet. I tillegg hevder kilden at Disney truet EA med å inndra eksklusivitetsavtalen for Star Wars på spillfronten.

EA har ikke kommentert saken.

Annonse


Fjernet midlertidig
Det første Electronic Arts gjorde etter den massive kritikken, var å senke tiden det tar å låse opp en karakter samtidig som prisene ble lavere. Få dager senere ble mikrotransaksjonene fjernet.

På tampen av forrige uke annonserte EA nemlig at mikrotransaksjonene i Battlefront II fjernes midlertidig. Selskapet sa i en uttalelse at det nå vil bruke tiden fremover på å lytte, balansere og tilpassing. Det er ikke kjent om mikrotransaksjonene vender tilbake.

 

Kilde:
Multiplayer First

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse