Du må vente til neste år en eller annen gang for å handle HomePod. Produktet lanseres nemlig i større marked enn Norge tidlig neste år.
Du må vente til neste år en eller annen gang for å handle HomePod. Produktet lanseres nemlig i større marked enn Norge tidlig neste år.

Annonse


Apple utsetter “HomePod” til neste år

HomePod, Siri-høyttaleren Apple selger nesten som et hi-fi-produkt, skulle egentlig lanseres neste måned.

Rekker ikke den store julehandelen
Men nå har Apple valgt å utsette produktet. Det melder Buzzfeeds teknologi-journalist John Paczkowski.

Apple forklarer at de trenger mer tid for å ferdigstille produktet, så de har tydeligvis funnet ut at noe trenger mer finpuss, eventuelt så har de støtt på et mer alvorlig produksjonsproblem eller feil med program- eller maskinvare.

Norge er uansett ikke en av de første lanseringslandene tidlig neste år, det er det kun USA, Storbritannia og Australia som er.

Annonse


Pris er 349 dollar, rundt 2900 kroner.

Dette sier Apple om produktet

  • Apple-designet oppovervendt basshøyttaler, kombinert med den spesialutviklede A8-chipen, gir basskontroll i sanntid og sørger for at høyttaleren spiller en dyp og ren bass med lite forvrengning.
  • Et sett med syv stråleformende diskanthøyttalere, hver med en egen forsterker, gir en balansert, myk klang og presis retningskontroll.
  • Den Apple-designede A8-chipen er hjernen i den nyskapende lydopplevelsen.
  • Automatisk romtilpassingsteknologi gjør at HomePod raskt registrerer hvor i rommet den er plassert – enten det er i et hjørne, på et bord eller i en bokhylle – og lyden optimaliseres i løpet av noen få sekunder.
  • Seks mikrofoner med avansert ekkoreduksjon gjør at Siri forstår hva du sier, uansett om du står like ved eller i den andre enden av rommet og spiller høy musikk.
  • Siri-lydbølger på toppen viser når Siri er aktivert, og integrerte berøringskontroller gjør det enkelt å navigere
  • Automatisk gjenkjenning og to balanserte høyttalere bruker både direkte og reflektert lyd, noe som gir et ekstremt fyldig lydbilde.
  • Det enkle oppsettet er like intuitivt som på AirPods – bare hold iPhone ved siden av HomePod, så er den klar til å spille av musikk etter noen få sekunder.

https://twitter.com/JohnPaczkowski/status/931556183806132224

Annonse