Harmony Link vil ikke lenger fungere etter mars neste år.
Harmony Link vil ikke lenger fungere etter mars neste år.

Annonse


Oppdatert: Harmony Link-brukere får Home Hub gratis

På Logitechs nettforum kan man lese at personer har mottatt e-postvarsler om at Harmony Link vil slutte å fungere etter mars i 2018.

Oppdatert 10. november:

Logitech annonserer at samtlige Harmony Link-brukere vil kunne oppgradere til Home Hub gratis. Eier du en Link kan du sjekke ut denne lenken for mer informasjon om hvordan du går frem.

Legger ned tjenesten
«16. mars 2018 vil Logitech kutte tjenesten og støtten for Harmony Link. Din Harmony Link vil ikke fungere etter den datoen», står det i e-posten fra Logitech uten videre forklaring. Selskapet har heller ikke gått ut med en offisiell uttalelse om hvorfor tjenesten legges ned.

Annonse


I forumtråden forklarer en Logitech-ansatt følgende:

«Det er en teknologisertifikatlisens som utløper i mars. Sertifikatet vil ikke bli fornyet og vi fokuserer våre ressurser på vår nåværende, appbaserte fjernkontroller, Harmony Hub.»

Kundene reagerer
Avgjørelsen får mange brukere til å reagere kraftig mot selskapet. Enkelte sier de aldri vil kjøpe et produkt fra Logitech igjen mens andre nevner ting som potensielt massesøksmål.

Harmony Link ble først lansert i 2011 og er en enhet som gjør det mulig å bruke smarttelefoner og nettbrett til å fungere som universell fjernkontroller for en haug med enheter.

Som The Verge også påpeker, ser vi man nå den stygge siden ved enheter som er avhengig av nettskyen.

 

Kilde:
Logitech Community,
The Verge