Tim Cook lovte ingen Mac Mini-oppdatering, men sier at produktet er en viktig del av Mac-produktlinjen fremover, hva nå enn det betyr.
Tim Cook lovte ingen Mac Mini-oppdatering, men sier at produktet er en viktig del av Mac-produktlinjen fremover, hva nå enn det betyr.

Annonse


Nå snakker Tim Cook om produktet Apple har “glemt”

Denne uken er det tre år siden Apple sist oppdaterte sin mini-maskin Mac mini.

Drar på årene
Mini-en er likt av mange fordi de er veldig små – små nok til å få plass under TV-en som et mediasenter, for eksempel.

Problemet er at maskinvaren begynner å bli vel gammel. Tre år er jo en mannsalder i denne bransjen. Den billigste modellen leveres med en Core i5 1,4GHz CPU og 4GB RAM og en 5400 RPM 500GB snurredisk.

Den dyreste har en Core i5 2,8 GHz CPU, 1TB 5400 RPM snurredisk og 8GB RAM.

Annonse


Apple har fått mye tyn i år for ikke å fokusere på Mac, derfor har de oppgradert MacBook Pro, i tillegg til at det skal lanseres en helt ny iMac Pro og Mac Pro, men hva med stakkars mini?

– En viktig del av Mac-lineupen
I en e-post til en MacRumors-leser forklarer Apple-sjef Tim Cook følgende:

“Jeg er glad for at du liker Mac mini. Vi elsker den også. Våre kunder har funnet mange kreative og interessante bruksområder å bruke den til.

Selv om dette ikke er tiden for å avsløre noen detaljer, er planen vår at Mac mini skal være en viktig del av Mac-porteføljen fremover.”

Apples PR-sjef, Phil Schiller, sa omtrent det samme om produktet da selskapet avslørte planene for en helt ny Mac Pro tidligere i år, så vi får bare vente og se.

 

Kilde:
MacRumors