Om en uke er det duket for nye Pixel-mobiler.
Om en uke er det duket for nye Pixel-mobiler.

Annonse


Først lydutgangen, nå skal Google kanskje skrote SIM-kortet

Nettstedet Android Authority publisert en sak som inneholder ferske avsløringer om Google Pixel 2 og 2 XL. Informasjonen har de mottatt fra en av kildene deres.

Dropper SIM-kortet?
Det har tidligere versert rykter om at lydutgangen er historie i Pixel 2-mobilene og ifølge kilden til Android Authority har Google også planer om å skrote SIM-kortet. I stedet vil det erstattes med eSIM-kort som blant annet er på plass i LTE-versjonen av nye Apple Watch 3. Denne utgaven er ikke på plass i Norge og kan heller ikke brukes her enn så lenge.

Pixel er ikke offisielt tilgjengelig her til lands, men det skal bli interessant å se hvordan norske operatører potensielt løser dette.

Ubegrenset skylagring
Av andre spesifikasjoner skriver nettstedet at Pixel 2 har en 1080p-skjerm mens XL-skjermen er QHD, 2560 x 1440 piksler, med støtte for Wide Color Gamut. Begge modellene har Gorilla Glass 5. Designmessig blir nykommerne ganske like som førstegenerasjon Pixel.

Annonse
I tillegg er batterikapasiteten på 2700 mAh og 3250 mAh for henholdsvis Pixel 2 og 2 XL. Ingen av dem vil ha støtte for trådløs lading. På lagringsfronten nevnes det konfigurasjoner med 64 og 128 GB lagring i tillegg til ubegrenset Google-skylagring frem til 2023.

Google skal vise frem de nye Pixel 2-mobilene 4. oktober.

 

Kilde:
Android Authority

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse