LastPass blir bedre i Android O.
LastPass blir bedre i Android O.

Annonse


Android 8 åpner for bedre LastPass-funksjonalitet

Android 8 har ikke bare nyheter som er synlige for brukeren, men inneholder også en rekke forbedringer og nyheter til det som skjer i bakgrunnen. Det gjelder for eksempel nye og oppdaterte utviklersett (API).

Bedre støtte
Den nye autofyll-API-en gjør at passordapper som LastPass fungerer i Android 8. Tidligere var slike apper avhengig av tilgjengelighetsfunksjoner for å finne og fylle inn påloggingsfelter. Noe som kunne gjøre prosessen litt treg og unøyaktig.

Takket være den nye autofyll-funksjonen får passordappene tilgang til påloggingsfelter i andre apper noe som betyr at automatisk utfylling vil gå mye raskere enn tidligere.

LastPass doblet prisene – kundene raste.

Annonse
Test det ut
LastPass annonserer nå en beta for den kommende oppdateringen og har du fått installert Android 8 kan du laste ned og sjekke ut betaen nå. Utviklerne advarer samtidig om at dette er en tidlig utgave og at den for øyeblikket har enkelte begrensninger. Det gjelder for eksempel Chrome som ikke har støtte for API-en riktig ennå.

Merk at etter du har installert betaappen må du sjekke LastPass-innstillingene og aktivere automatisk utfylling på nytt.

Bruker du LastPass eller liknende apper?

 

Kilder:
LastPass,
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse