Essential garanterer at de vil holde telefonen oppdatert i tre år.
Essential garanterer at de vil holde telefonen oppdatert i tre år.

Annonse


Essential gjør som Google – lover to år med Android-oppdateringer

Er du typen som ofte benytter samme mobil i flere år, er du kanskje interessert i hvor lenge den støttes av produsenten.

To og tre år med oppdateringer
I forbindelse med annonseringen om at det nærmer seg salgsstart for Essential Phone som ble avduket i mai, avslørte selskapet også detaljer rundt oppdateringsstøtten.

Det ser ut til at Essential følger blant annet Google Pixel og lover to år med OS-oppdateringer til Android og tre år med sikkerhetsoppdateringer. Det er på høyde med hva andre Android-produsenter også garanterer.

«Teknologien beveger seg så raskt at produsentene kjapper seg med nye mobillanseringer hver år, men noen ganger er det ikke raskt nok. Denne flommen av mobiler er hverken bra for kloden eller lommeboken. Essential Phone er garantert Android OS-oppdateringer i to år og vil motta månedlige sikkerhetsoppdateringer i tre år. Slik forblir mobilen din sikker og med de nyeste funksjonene», skriver Essential.

Annonse


Til sammenligning er fire år gamle 5s den eldste iPhone-modellen som får iOS 11 når operativsystemet lanseres i september

Er to år med OS-oppdateringer godt nok for deg?

 

Kilde:
Essential

Annonse