Ifølge kilder fra Foxconn har Apple startet testing før masseproduksjonen starter av de tre nye iPhone-modellene, men det er ikke sikkert de klarer produsere nok iPhone 8-modeller grunnet den nye fingersensoren.
Ifølge kilder fra Foxconn har Apple startet testing før masseproduksjonen starter av de tre nye iPhone-modellene, men det er ikke sikkert de klarer produsere nok iPhone 8-modeller grunnet den nye fingersensoren.

Annonse


Supernyhet for Apple-fans: iPhone 8 er ikke utsatt, hevder Kina-kilde

Ifølge mobillekker Ben Geskin har Apple startet testproduksjon av iPhone 7s, 7s Plus og helt nye iPhone 8.

Hevder de tre modellene ikke er utsatt
Det har vært ryktet en stund at iPhone 8 blir utsatt grunnet problemer med å integrere fingersensoren i front under skjermen – lekkasjene vi har sett av sensoren på baksiden kan være av 7s-modellene, men det er for tidlig å si enda uten flere konkrete lekkasjer.

Det skal være snakk om kun 200 enheter om dagen foreløpig.

Uansett hevder Geskin (kildene er fra Foxconn i Kina) at nettopp den nye fingersensoren i front er testet i produksjonsanlegget, men han er vag nok til ikke å konkludere med at den blir å finne i det endelige produktet.

Annonse
 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse