Half-Life-forfatteren tror ikke at et nytt spill i serien ville vært slutten på historien.
Half-Life-forfatteren tror ikke at et nytt spill i serien ville vært slutten på historien.

Annonse


Half Life-forfatteren: – Half-Life 3 ville ikke vært slutten

Half-Life 3 er kanskje det mest etterspurte spillet i historien, men flere spillere begynner å miste håpet.

Les også: Her snakker Gabe Newell ikke om Half-Life 3.

Hadde ideer for et nytt spill
Under et intervju med Arcade Attack sier seriens forfatter, Marc Laidlaw, at spillet som ikke finnes uansett ikke ville ha knytt sammen de løse trådene.

– Jeg hadde ideer for Episode 3. De ville alle tatt serien til et punkt der jeg kunne forlate det og etterlatt det til den neste generasjonen, sier Laidlaw til Arcade Attack.

Annonse


Forfatteren forteller videre at han ikke vet om noen andre delte tankene hans, men at det var viktig for ham å gi en eventuell nestemann fullstendig frihet.

– Dessverre klarte jeg ikke å gjøre det. Men jeg tenkte aldri så langt frem som Half-Life 3, med mindre du ser på Half-Life 3 og Episode 3 som den samme tingen. Jeg kan si at jeg forventet at hver del ville ha avsluttet uten konklusjon, sier Laidlaw til nettstedet.

Er det på tide å gi opp? – Half-Life 3 kommer aldri til å skje.

– Ville ikke ha avsluttet historien til Freeman
Han legger til at nytt spill ikke nødvendigvis ville ha avsluttet historien til Gordon Freeman. Laidlaws planer for Episode 3 var å avslutte trådene som var spesielt for Half-Life 2.

– Det var noen rykter om at Episode 3 eller Half-Life 3 ville avslutte historien til Gordon Freeman, og jeg tror ikke at de var sanne.

Dermed ser det ut til at en eventuell lansering av Half-Life 3 ikke ville vært slutten på historien og at spillerne bare ville blitt sultne på en firer.

Har du fortsatt troen på at det kommer en episode 3?

 

Kilde:
Arcade Attack,
PC Gamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse