Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er brikken som skal drive ekte 4K-spilling (man gir en ganske kraftig lovnad med 4K printet på brikken) i Microsofts kommende konsoll vi får vite mye mer om 11. juni. (Ill.: Mike Ybarra/Microsoft)

Her er Xbox Scorpio-brikken med stolt 4K-logo

Spill: Alt om den kraftige konsollen får vi trolig vite 11. juni.

Microsoft har vist frem brikken som skal drive Xbox Scorpio.

Barnet døpes…
Men hva blir navnet? Scorpio er bare et arbeidsnavn, så E3 er nok stedet for ikke bare å avsløre hvilket «butikknavn» Microsoft har bestemt seg for, men det viktigste for de aller fleste: Pris og lanseringstitler.

Xbox-pressekonferansen under E3 er 11. juni. Vi dekker direkte fra Los Angeles.

Hva skal selge konsollen?
Crackdown 3 har vi ikke hørt noe om på flere år, så dette er nok en tittel som kan bli heiset frem som en «lanseringstittel» og derfor være kritisk viktig for salg av konsollen. Altså: spillet må være bra. En ny Halo? Vanskelig å toppe, men treern må innfri om det er snakk om at den blir Microsofts første store, egne tittel sin den kraftigste spillkonsollen som noen sinne er lansert.

Vi er tilstede på E3 og er på samtlige pressekonferanser til de store, inkludert et intervju med Xbox og Windows «Vice President» Mike Ybarra som viste oss brikken på Twitter:

Stikkord: Spill, xbox