– Det finnes ikke noe slikt som en Surface Pro 5

En ny Surface Pro-modell er på vei, men det er usikkert når den faktisk kommer.
En ny Surface Pro-modell er på vei, men det er usikkert når den faktisk kommer.

Microsoft har ikke lansert nye modeller i Surface Pro- og Book-serien siden høsten 2015, og det har i lengre tid versert rykter om at nyheter er på vei.

Noe nytt snart?
Forrige uke viste selskapet frem en ny bærbar PC i Surface-serien, men enn så lenge lar Surface Pro 5 og Book 2 vente på seg.

Under et intervju med CNET ble Microsofts Panos Panay spurt om brukerne kan forvente en arvtaker til Surface Pro 5 i nærmeste fremtid – det er tross alt gått 1,5 år siden lanseringen av Pro 4.

Annonse

– Når vi har noe meningsfullt og føler at endringen er riktig, skal vi lansere den. En meningsfull endring er ikke nødvendigvis endring i maskinvare, noe mange personer ser etter.

De sier slikt som «hvor er den nyeste prosessoren?» Det er ikke det jeg emner. Jeg ser etter en erfaringsendring som gjør stor forskjell, sier Panay til CNET og kommer med eksempler som forbedringer til batteriet og lavere vekt på produktet.

Sniktitt: Vi har testet Surface Laptop – her er de norske prisene.

Trolig nyheter i slutten av måneden
På spørsmål om hvis noen vurderer en Pro 4 og om de bør avvente litt til, sier Panay følgende:

– Hvis folk ikke ønsker å kjøpe vår Pro 4 på dette tidspunktet, er det OK. Noe jeg er supersikker på er at folk som bruker Pro 4 har et produkt som kommer til å holde seg konkurransedyktig i fem år.

Microsoft skal avholde et arrangement i Kina senere denne måneden, og da får vi vite mer om det neste kapittelet i Surface Pro-serien.

 

Kilde:
CNET

Annonse
Annonse