Microsoft har store planer for HoloLens og VR, mens Netflix fortsatt sitter på gjerdet.
Microsoft har store planer for HoloLens og VR, mens Netflix fortsatt sitter på gjerdet.

Annonse


Netflix lover HoloLens-støtte med egen app

Netflix har vært i en vent-og-se-modus hva angår 3D og VR-tilbud for tjenestene sine, men har nå sendt ut en jobbannonse der de ser etter etter en Windows Senior Sofware Engineer som skal levere en “flott opplevelse til alle brukerne a Windows-appen på forskjellige enheter,” inkludert “HoloLens og VR-enheter.”

Basal støtte på sikt
En Netflix-talsmann har bekreftet ovenfor Variety and selskapet planlegger “støtte på en basal måte på lengre sikt,” som skal være i tråd med selskapets forsiktige holdning til VR og AR så langt.

Netflix har ikke omfavnet VR og AR så mye som konkurrentene har, og har gitt ut et par enkle apper for VR-visirer som Google Daydream og Sumsung Gear som lar brukerne se på Netflix-arkivet i et slags virtuelt teater.

Mener VR bare er for spill
Det er ventet at det vil komme noe av det samme til Microsoft HoloLens, og ikke eget 360-graders VR-innhold til plattformen.

Annonse


Selskapet skal riktignok ha produsert enkelte 360-graders promovideoer, men bortsett fra dette skal Netflix-sjef Reed Hastings ofte ha uttalt skepsis til VR for noe annet som en spillplattform.

Kilde
Variety

Annonse