Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Kan dette være tegningen som bekrefter at iPhone 8 får to batterimoduler? (Ill.: Slashleaks)

Dette kan ha avslørt alt om iPhone 8 – kan få mye større batterikapasitet takket være dette trikset

Pass deg for falsk ytelsestest.

Det har dukket opp tegninger som visstnok avslører hvordan iPhone 8 blir seende ut på innsiden.

Oppdatert, 00:45:

Ikke helt overraskende er GeekBench-testen falsk. Kilde: 9to5mac.

Interessant batteriavsløring
Skjemaene avslører A11-brikken, 3D Touch, WiFi-brikken, NAND-flashminne, to høyttalere i enden av enheten ved ladeinngangen, og ikke minst to batterienheter: Den ene delen tar opp nesten hele venstre side av håndsettet, mens del to er plassert under SIM-kort-holderen

For å få plass til større batterier er iPhone 8 sitt hovedkortet stablet opp på hverandre for å spare plass, dette er ikke noe Apple fikk til med iPhone 7.

Jo, også var det denne fingersensoren. Det ryktes stadig at Apple plasserer den på baksiden for å ha masse panel i front, mens de lekkede bildene avslører at fingersensormodulen er plassert på baksiden av panelet (rett over Lightning-porten) som tidligere ryktet i flere måneder allerede.

Den blå delen skal visstnok huse den nye hjemknappsensoren som er skjult på baksiden av panelet og ikke lenger er fysisk.
Den blå delen skal visstnok huse den nye hjemknappsensoren som er skjult på baksiden av panelet og ikke lenger er fysisk. (Ill.: Slashleaks)

Kan bli utrolig kjapp
Det er også Slashleaks-lekkere som skal ha funnet det som kan være den første GeekBench-testen av iPhone 8.

Vi kan ikke bekrefte skjema-lekkasjen eller tallene fra GeekBench (dette er jo svært enkelt å Photoshoppe – det påstås også at enheten kjører iOS 11 som vi først får vite noe om på WWDC 5. juni), men la oss likevel ta en titt:

  • Enkeltkjerne: 4537 poeng – (iPhone 7 Plus: 3500 poeng) – (Galaxy S8+: 1938 poeng)
  • Flerkjerne: 8975 poeng – (iPhone 7 Plus: 5900 poeng) – (Galaxy S8+: 6338 poeng)

Mobilen skal være klokket til 2,74GHz (opp fra 2.34GHz) og har fire kjerner og modellnavnet er visstnok 10,6. Også iPhone 7 har quad core-brikkesett, men kun to kjerner er i bruk.

 

Kilder:
Slashleaks
Slashleaks

Stikkord: iphone, iphone8