Slik blir innboksen med Microsofts Project Neon

Project Neon byr på en
Project Neon byr på en "renere," mer stilisert design i neste Windows-versjon.

Senere dette året kommer den neste, store oppdateringen til Windows 10 – Redstone 3. Denne oppdateringen vil inneholde en ny design for Windows-appene kalt “Project Neon.”

Nå har Windows-kjennerne hos Thurrott.com avdekket flere nye bilder og animasjoner av hvordan det nye utseendet blir.

Helt ny design
Tidligere har vi fått et lite innblikk i Project Neon i den nye designen av Microsoft Groove i den siste oppdateringen til Windows Insidere, men dette er det første detaljerte blikket på hvordan det nye designspråket vil utarte seg i forskjellige Windows-apper når Redstone 3 kommer snere i år.

Annonse

I denne animasjonen kan man se at musepekeren fungerer som en “lommelykt” som lyser opp på skjermen. (Ill.: Thurrott.com)

I E-post-appen, som vist over, kan vi se en mye mer strømlinjeformet design med forskjellige gråtoner, og at vinduskontrollene er brakt inn “på innsiden” av vinduet. Samtidig er det mye ledig plass på toppen av vinduet og en “renere” presentasjon av e-postinformasjon øverst i eksempel-eposten.

Videre viser animasjonen fra Thurrott at musepekeren fungerer som en lommelykt på grensesnittet, og “lyser opp” elementene den hoverer over.

Her kan du se gjennomsiktighet, og at innholdet i bildet beveger seg når du flytter vinduet. (Ill.: Thurrott.com)

Gjennomsiktighet og animasjoner
I Bildet av den nye Groove-appen er det også mulig se mer gjennomsiktighet i navigasjonsstolpen, men det er også lagt til en ny effekt som kan ses i animasjonen over – hvis du ser på bildet av Kakoi Miku i vinduet over, kan du se at det beveger seg etter hvert som vinduet blir flyttet.

Touch-grensesnittet viser bølgeanimasjoner når du tapper på et element. (Ill.: Thurrott.com)

Den siste animasjonen som har dukket opp er av Touch-grensesnittet med Project Neon-designen, som har fått subtile bølgelignende animasjoner når du tapper på elementene på skjermen.

Det er ventet at Microsoft vil avsløre mye mer om Redstone 3 på Build-konferansen som går av stabelen i midten av mai – men mye tyder på at denne oppdatering blir større for Microsoft, og Windows 10-brukere, enn Creators Update, som kommer neste uke.

Kilde
Thurrott.com

Annonse
Annonse