Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Du bør undersøke om iCloud-tjenenster du ikke ønsker, plutselig er aktiverte igjen etter installasjon av iOS 10.3. Installerte du 10.3.1 før 10.3, er alt som før. (Ill.: ITavisen)

Apple advarer: iOS 10.3 kan ha aktivert tjenester du skrudde av

Ta en titt på din iPhone.

Apples iOS 10.3-oppdatering gikk gjennom en lang rekke beta-test-versjoner før den endelig ble lansert 27. mars.

10.3.1 kom i går og rettet en farlig WiFi-feil, og denne. Det bekrefter MacRumors.

Ta en titt
Nå sender Apple ut en e-post til berørte kunder som har installert iOS 10.3. Feilen går ut på at iCloud-innstillinger som skrur av og på funksjoner som epost, Safari og andre tjenester kan ha blitt aktivert igjen (men ikke iCloud Photo Library, iCloud Keychain eller Find My iPhone) av seg selv etter installasjon av 10.3.

Apple påpeker at kun et lite antall kunder er berørte, og som nevnt, installerer du 10.3.1 uten å gå via 10.3, vil ikke feilen ramme deg uansett.

 

Kilde:
MacRumors

Stikkord: Apple, iphone