Galaxy S8-modellene til Samsung har de beste smartmobilene panelene som noen gang er laget.
Galaxy S8-modellene til Samsung har de beste smartmobilene panelene som noen gang er laget.

Annonse


Galaxy S8-skjermen roses opp av skyene av panel-eksperter: A+!

Galaxy S8 og S8+ er svært lekre mobiler med masse panel og lite ramme rundt seg, men er kvaliteten også bra?

Utrolig bra panel
Ja
, er den rungende konklusjonen fra DisplayMate som gir panelet fra Samsung A+. Selskapet har døpt panelene som går helt ut på sidene, “Infinity Display”.

Ifølge DisplayMate som virkelig kan dette med paneler, og tester dem med proff-verktøy i en lab, er panelet “det mest innovative og det med høyest ytelse av alle smartmobiler-skjermer vi noen sinne har testet”.

Wow, det får man si.

Annonse
Utrolig bredt fargespekter
Fargespektrene er skyhøye, og setter rekorder: 113 prosent med DCI-P3 og 142 prosent med sGRB-profil. Mobilen støtter i alt Basic (sRGB), Bilde (Adobe RGB), Kino (DCI-P3) og automatisk (adaptive).

S8 har til og med en ny type rødfarge som er enda dypere og som sørger for at mobilen viser farger på en god måte med dette nye OLED-panelet.

Høyest lysstyrke har den også, men hele 1020 nits (som ikke kan aktiveres manuelt, telefonen når kun dette nivået når lysstyrken justeres automatisk av enheten, f.eks. ved direkte sollys).

Svart bakgrunn er best
Skjerm-refleksjoner er den også veldig god til å takle, med et nivå på 4,5 prosent, kun slått av et ikke-idetenidisert panel som klarer 4,4 prosent.

Begge modellene yter likt hva angår strømforbruk, og det påpekes at svarte piksler og sub-piksler ikke bruker noe energi, så det er smart med svarte bakgrunner. LCD-paneler som brukes i iPhone bryr seg ikke noe om hva som vises på skjermen, derfor er det heller ingenting å spare.

 

Kilde:
DisplayMate

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse