Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Louis Vuittons deksel i gyllent krokodilleskinn setter deg tilbake 44 000 kroner. (Ill.: Louis Vuitton)

Sjekk de rådyre iPhone-dekslene fra Louis Vuitton som koster over 40 000 kroner

Et vink til motehusets opprinnelse som kassemaker.

Hvis du har litt penger til overs på sparebudsjettet, kan du ta en titt på disse nye iPhone-dekslene fra Louis Vuitton som nettopp ble lansert.

Suksess på vår-visning
De nye modellene var visstnok en stor suksess på Louis Vuittons vår-visning for 2017 i oktober 2016, og mange moteløver har ventet ivrig på lanseringen, skriver PurseBlog.

«Eye-Trunk»-dekslene kommer til både iPhone 7 og 7 Plus, og er designet for å være en hyllest til motehusets opprinnelse som en kassemaker.

44 000 kroner for krokodilleskinn
Alle Eye-Trunk dekslene kommer med det velkjente LV-mønsteret, utenom modellen i gyllent krokodilleskinn – som koster intet mindre enn 44 000 kroner for iPhone 7 Plus-modellen.

Krokodilleskinnsmodellen kommer også til «vanlige» iPhone 7, og da er prisen redusert til omtrent 40 000 kroner.

Kan få for noen tusenlapper
Resten av modellene kommer med Louis Vuitton-mønsteret i forskjellige varianter og er en hel del billigere – disse koster «bare» ti tusen kroner for iPhone 7 Plus og 9 500 for vanlig iPhone 7.

Hvis du er på jakt etter å ha Louis Vuitton-mønsteret på telefonen din uten å måtte ta opp ekstra lån på huset, selger de også en rekke iPhone- og Samsung-deksler på nettsidene deres – der prisen på enkelte modeller er helt nede i noen knappe tusenlapper.

Kilder
PurseBlog

Stikkord: deksler, iphone, lv