Louis Vuittons deksel i gyllent krokodilleskinn setter deg tilbake 44 000 kroner.
Louis Vuittons deksel i gyllent krokodilleskinn setter deg tilbake 44 000 kroner.

Annonse


Sjekk de rådyre iPhone-dekslene fra Louis Vuitton som koster over 40 000 kroner

Hvis du har litt penger til overs på sparebudsjettet, kan du ta en titt på disse nye iPhone-dekslene fra Louis Vuitton som nettopp ble lansert.

Suksess på vår-visning
De nye modellene var visstnok en stor suksess på Louis Vuittons vår-visning for 2017 i oktober 2016, og mange moteløver har ventet ivrig på lanseringen, skriver PurseBlog.

“Eye-Trunk”-dekslene kommer til både iPhone 7 og 7 Plus, og er designet for å være en hyllest til motehusets opprinnelse som en kassemaker.

44 000 kroner for krokodilleskinn
Alle Eye-Trunk dekslene kommer med det velkjente LV-mønsteret, utenom modellen i gyllent krokodilleskinn – som koster intet mindre enn 44 000 kroner for iPhone 7 Plus-modellen.

Annonse


Krokodilleskinnsmodellen kommer også til “vanlige” iPhone 7, og da er prisen redusert til omtrent 40 000 kroner.

Kan få for noen tusenlapper
Resten av modellene kommer med Louis Vuitton-mønsteret i forskjellige varianter og er en hel del billigere – disse koster “bare” ti tusen kroner for iPhone 7 Plus og 9 500 for vanlig iPhone 7.

Hvis du er på jakt etter å ha Louis Vuitton-mønsteret på telefonen din uten å måtte ta opp ekstra lån på huset, selger de også en rekke iPhone- og Samsung-deksler på nettsidene deres – der prisen på enkelte modeller er helt nede i noen knappe tusenlapper.

Kilder
PurseBlog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse