Annonse


Dette bildet avslører planen Samsung håper skal revolusjonere mobiler i 2017

Vi vet nå hvordan Samsung Galaxy S8 i grove trekk blir seende ut takket være lekkasjer som dette, denne og denne fra januar – det nye illustrasjons-bildet i denne saken backer opp sistnevnte lekkasje, og nå et offisielt bilde fra Samsung.

Prøver der Microsoft feilet
Bildet avslører hvordan selskapet skal konkurrere mot Microsoft og Windows Continuum-funksjonen ved å koble S8 til en dock (som trolig ikke følger med produktet) som igjen er koblet til en PC-skjerm – slik blir mobilen et ekte bærbart kontor.

Microsoft har ikke hatt suksess med Continuum, delvis fordi Windows Phone døde sakte men sikkert, og muligens fordi det er en funksjon de aller fleste ikke ønsker?

Samsungs håp er uansett at Galaxy-merkevaren og antallet enheter de jo klarer å selge gjør at dette ikke ender i mageplask. Å selge en dock utenom sees nok uansett på som en lav-risiko-satsing fra Koreanerne.

Annonse


Nye nettbrett kommer også
Det er en dump fra Samsungs kommende nettbrett Tab S3 (den er også lekket) som avslører hvordan mobilen kobles mot PC-skjermen og utvider mobil-OS-et til å dekke hele skjermen takket være nye Samsung DeX.

Lekkasjen avslører også at fingersensoren er plassert til venstre for kameraet, et valg endel nok ikke er så happy med.

 

Kilde:
Android Police